Virslis rántotta
A múltkori hagymás-szalonnás rántotta után ma ismét kedvet kaptam hozzá, viszont most másképp szerettem volna elkészíteni
Felkarikázom a virslit, majd kevés olajon megsütöttem.
Ezután ráöntöttem a felvert tojást (múltkor a szalonnás verzióba nem kellett só a házi szalonna miatt, ebbe viszont tettem kicsi)
Majd belereszeltem a sajtot. Tetszés szerint süssük meg.
Szintén friss kenyérrel, paradicsommal, uborkával fogyasztottam.
Hozzávalók:
- tojás
- virsli
- sajt
- só
- kevés olaj
Felkarikázom a virslit, majd kevés olajon megsütöttem.
Ezután ráöntöttem a felvert tojást (múltkor a szalonnás verzióba nem kellett só a házi szalonna miatt, ebbe viszont tettem kicsi)
Majd belereszeltem a sajtot. Tetszés szerint süssük meg.
Szintén friss kenyérrel, paradicsommal, uborkával fogyasztottam.
Nincsenek megjegyzések: