Tejfölös-virslis krumplileves
Nagyon-nagyon rég találtam már valahol ezt a receptet, azóta is gyakran elkészítem, hisz gyors és nagyon finom
A krumplit kockázzuk fel, tegyük fel főni, majd fűszerezzük.
Míg készül, karikázzuk fel a virslit és készítsük el a habarást (tejföl, liszt, víz, később a levesből egy kevés).
Ha puha a krumpli, mehet bele a habarás és a virsli.
ha felforrt kóstolunk, ha finom már tálalhatjuk is.
Hozzávalók:
- krumpli
- virsli
- tejföl, liszt a habaráshoz
- fűszerek: só, bors, vegeta, esetleg leveskocka
A krumplit kockázzuk fel, tegyük fel főni, majd fűszerezzük.
Míg készül, karikázzuk fel a virslit és készítsük el a habarást (tejföl, liszt, víz, később a levesből egy kevés).
Ha puha a krumpli, mehet bele a habarás és a virsli.
ha felforrt kóstolunk, ha finom már tálalhatjuk is.
Nincsenek megjegyzések: