Pilisi sertésragu

március 21, 2020
A pilisi sertésragu receptjére rengeteg variációt láttam neten, mi így csináljuk. Érdemes megkóstolni, mert finom és laktató ragu.

Hozzávalók:


  • sertéscomb vagy lapocka
  • tetszőleges fűszersó
  • hagyma
  • mexikói (vagy bármilyen) zöldségkeverék
  • fűszerek: só, bors, őrölt kömény, vegeta


A húst felkockázom, fűszerezem, kicsit állni hagyom.


Felaprítom a hagymát, és zsíron megdinsztelem.


Hozzáadom a húst, és fehéredés után fűszerezem, felöntöm kevés vízzel.

Mikor a hús puha, hozzáadom a zöldségkeveréket. Ízlés szerint lehet hagyni szaftját, de el is főzhetitek a levét.

Sültkrumplival tálalom.

Nálatok is ez a recept? Vagy máshogy nevezitek ezt az ételt?

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.