Pilisi sertésragu
A pilisi sertésragu receptjére rengeteg variációt láttam neten, mi így csináljuk. Érdemes megkóstolni, mert finom és laktató ragu.
A húst felkockázom, fűszerezem, kicsit állni hagyom.
Felaprítom a hagymát, és zsíron megdinsztelem.
Hozzáadom a húst, és fehéredés után fűszerezem, felöntöm kevés vízzel.
Mikor a hús puha, hozzáadom a zöldségkeveréket. Ízlés szerint lehet hagyni szaftját, de el is főzhetitek a levét.
Sültkrumplival tálalom.
Nálatok is ez a recept? Vagy máshogy nevezitek ezt az ételt?
Hozzávalók:
- sertéscomb vagy lapocka
- tetszőleges fűszersó
- hagyma
- mexikói (vagy bármilyen) zöldségkeverék
- fűszerek: só, bors, őrölt kömény, vegeta
A húst felkockázom, fűszerezem, kicsit állni hagyom.
Felaprítom a hagymát, és zsíron megdinsztelem.
Hozzáadom a húst, és fehéredés után fűszerezem, felöntöm kevés vízzel.
Mikor a hús puha, hozzáadom a zöldségkeveréket. Ízlés szerint lehet hagyni szaftját, de el is főzhetitek a levét.
Sültkrumplival tálalom.
Nálatok is ez a recept? Vagy máshogy nevezitek ezt az ételt?
Nincsenek megjegyzések: